Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov şi Asociaţia Colors vă invită să vă înscrieţi până în 2 octombrie 2017! Link către formular

Cursul va avea loc între 6-8 octombrie, la Centrul de Agrement Predeal şi este destinat tinerilor cu vârsta între 15-30 de ani, din judeţul Braşov, dornici să se implice în proiecte de tineret în anul care urmează.


Cursul are ca scop de a oferi participanţilor cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru a transpune principalele concepte şi tehnici de animaţie socio-educativă în practica unui centru de tineret, pentru activităţi de tineret, de agrement şi de voluntariat. Printre temele abordate se regăsesc conceptele de bază ale animaţiei socio-educative şi centrului de tineret, precum şi nevoile tinerilor, facilitarea jocurilor şi metodele folosite în animaţie.

Cursul este gratuit, participanţii îşi asigură doar transportul către/din Predeal. Informaţiile logistice vor fi trimise pe email participanţilor selectaţi.


Cursul este organizat în cadrul proiectului „Laborator de educaţie nonformală” cu finanţare a Ministerului Tineretului şi Sportului prin P2.