Dacă ai făcut voluntariat în județul Brașov în ultimul an te așteptăm să te înscrii la concursul online #100faptedevoluntariatînBrașov. Postează o poză de la activitatea ta de voluntariat pe instagram sau facebook cu hashtag-ul #100faptedevoluntariatînBrașov și povestește în cateva fraze despre experiența ta de voluntariat (cum a fost, cu ce beneficiari ai lucrat, ce ai învățat, care au fost rezultatele), apoi completează formularul online – și vei fi înscris automat în concurs. Asigură-te că postările sunt publice și vizibile până la finalul lunii decembrie.

Cele mai interesante fotografii și povești vor fi promovate în cadrul unei expoziții publice cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului (5 decembrie).

Termen limită de înscriere: 25.11.2018.

Concursul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov împreună cu Asociația Colors și Centrul de Voluntariat Brașov și cu sprijinul Muzeului Județean de Istorie, în cadrul proiectului VOLUNTAR fiind una din acțiunile care celebrează voluntariatul comunitar brașovean și anul centenarului.

Concurs online #100faptedevoluntariatînBrașov