Centrul de agrement Predeal este situat la intrarea în Predeal, DN 1, km 148.
Condiţii de cazare:
    •    Număr total de locuri: 71
    •    Număr total de camere: 6 camere a câte 2 locuri (12 locuri), 11 camere a câte 3 locuri (33 locuri), 2 camere a câte 4 locuri (8 locuri), 3 camere a câte 6 locuri (18 locuri).  

Masa se poate servi la o pensiune privata in vecinatatea taberei.

Centrul de agrement poate găzdui copiii, elevi și studenți în tabere de odihnă sau acțiuni organizate de noi, colegii de la celelalte DJST din țară, alti parteneri și organizații non guvernamentale. 

În centrul de agrement Predeal se desfășoară în general activități de loisir – petrecerea activă a timpului liber (drumeții, orientare turistică, ping pong, jocuri de societate), tabere sociale, acțiuni de educație non formală (mini cursuri de supraviețuire în pădure, educație ecologică, tabere de fotografie) și traininguri / cursuri diverse.

Trasee turistice din apropierea centrului de agrement: Masivul Piatra Mare, Cascada Tamina, Cabana Susai, Masivul Postăvarul, valea Lambda spre masivul Postăvarul, Cabana Trei Brazi, din Pârâul Rece spre masivul Bucegi.

Contact: DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET BRAȘOV, tel 0268412723 (sediu administrativ DJST Brașov) sau 0722462948 (administrator), e-mail: djst.brasov@mts.ro și tabarapredeal@gmail.com  

Precizari de ultima oră: Având în vedere situația creată de pandemia SARS CoV 2, la nivel internațional și național pentru prevenirea răspândirii virusului în rândul copiilor și tinerilor și adresa Institutului Național de Sănătate Publică 9594/26.06.2020, înregistrată la Ministerul Tineretului și Sportului (Direcția Activități pentru Studenți) cu nr. 466/30.06.2020 prin care se comunică faptul că autoritățile sanitare nu sunt de acord cu organizarea de tabere, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov vă informează că în anul 2020, până la emiterea de noi dispoziții legale, Ministerul Tineretului și Sportului nu va organiza/ finanța tabere.