Centrul de agrement Predeal

Centrul de agrement Predeal

Centrul de agrement poate găzdui copiii, elevi și studenți în tabere de odihnă sau acțiuni organizate de noi, colegii de la celelalte DJST din țară, alti parteneri și organizații non guvernamentale.

În centrul de agrement Predeal se desfășoară în general activități de loisir – petrecerea activă a timpului liber (drumeții, orientare turistică, ping pong, jocuri de societate), tabere sociale, acțiuni de educație non formală (mini cursuri de supraviețuire în pădure, educație ecologică, tabere de fotografie și traininguri / cursuri diverse.

Trasee turistice ce se pot desfăşura din centrul de agrement:

Masivul Piatra Mare, Cascada Tamina, Cabana Susai, Masivul Postăvarul, valea Lambda spre masivul Postăvarul, Cabana Trei Brazi, din Pârâul Rece spre masivul Bucegi.

Masa se poate servi la o pensiune privată în vecinătatea taberei.

Precizări de ultima oră: Având în vedere situația creată de pandemia SARS CoV 2, la nivel internațional și național pentru prevenirea răspândirii virusului în rândul copiilor și tinerilor și adresa Institutului Național de Sănătate Publică 9594/26.06.2020, înregistrată la Ministerul Tineretului și Sportului (Direcția Activități pentru Studenți) cu nr. 466/30.06.2020 prin care se comunică faptul că autoritățile sanitare nu sunt de acord cu organizarea de tabere, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov vă informează că în anul 2020, până la emiterea de noi dispoziții legale, Ministerul Tineretului și Sportului nu va organiza/ finanța tabere.

Condiţii de cazare:

71

Număr total de locuri

6

Camere a câte 2 locuri

11

Camere a câte 3 locuri

2

Camere a câte 4 locuri

3

Camere a câte 6 locuri

Tabere organizate de DJST Brașov

Aici poți afla mai multe despre taberele pe care le organizăm. Urmărește secțiunea Tabere și fii la curent cu noutățile!
Translate »