Despre noi

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov este un serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului și Sportului, cu personalitate juridică.

Organizăm, derulăm și finanțăm acțiuni / proiecte / evenimente de şi pentru: sport, tineret şi agrement pentru sportivii și tinerii din județul Brașov.

Scopul și obiectul de activitate

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov funcționează în baza HG 776/2010, privind organizarea și funcționarea direcțiilor județene pentru sport și tineret, respectiv a Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.


Centrul de tineret Brașov

Proiect al DJST Brasov, Centrul de Tineret Brașov și-a început activitate în aprilie 2002, ca alternativă în domeniul informării, educației non formale și a petrecerii timpului liber pentru tinerii din Brașov.

Centrul de Tineret găzduiește proiecte, activități, evenimente de tineret, cursuri, ateliere, întâlniri ale organizațiilor neguvernamentale. Activitățile proprii ale Centrului de Tineret sunt organizate în parteneriat cu DJST Brașov.


Detalii despre Centrul de Tineret Brașov

Centrul de agrement Predeal

Centrul de agrement poate găzdui copiii, elevi și studenți în tabere de odihnă sau acțiuni organizate de noi, colegii de la celelalte DJST din țară, alti parteneri și organizații non guvernamentale.

În centrul de agrement Predeal se desfășoară în general activități de loisir – petrecerea activă a timpului liber (drumeții, orientare turistică, ping pong, jocuri de societate), tabere sociale, acțiuni de educație non formală (mini cursuri de supraviețuire în pădure, educație ecologică, tabere de fotografie și traininguri / cursuri diverse.

Detalii despre Centrul de agrement Predeal
Translate »